găzduire web

Cea mai bună găzduire web in cloud

Top Hosting

Există diferite tipuri de conturi de găzduire adecvate pentru diferite pagini web în ceea ce privește resursele de sistem sau platforma de găzduire pe care o solicită. Pentru a alege cel mai optim serviciu de găzduire pentru site-ul dvs. web, trebuie să judecați ce programe software de server necesită, câte accesări zilnice anticipați la început și în viitor, precum și orice alte nevoi specifice care ar putea fi nevoite. fi îndeplinite.

Găzduire Web partajată – Virtualizare

Cea mai bună opțiune pentru portaluri web la scară mică cu câteva sute sau câteva mii de vizitatori este un pachet de găzduire partajată. Cu acest tip de găzduire a site-urilor web, fiecare client plătește doar pentru contul său, ceea ce scade serios costul total per client. Există diferite planuri de găzduire web care variază de la o gazdă la alta, oferind cantități diferite de stocare și trafic pe server, cote diferite de cont pentru adrese de e-mail și așa mai departe. Punctul pozitiv este că puteți achiziționa un cont care va include funcțiile de care site-ul dvs. web are cu adevărat nevoie. Nu va trebui să plătiți o mulțime de bani pentru un plan pe care nu îl veți folosi sau să ajungeți cu un pachet mic care nu poate adăposti pagina web. Noi, la BitsHost, oferă o gamă largă de soluții de găzduire adecvate pentru paginile web private sau de afaceri mici, care includ chiar și sisteme preactivate bazate pe script, cum ar fi Joomla, Mambo, Drupal sau WordPress – pentru a face lucrurile mai ușoare. Dacă începeți cu un cont de calitate scăzută și aveți nevoie de mai multe funcționalități, trecerea la un pachet mai bun necesită doar un clic de mouse.

Gazduire web partajata – Puncte negative

Un dezavantaj al mediului de găzduire a site-ului web partajat este că serverele de găzduire web au ceva software instalat pe ele și nu puteți instala aplicații software suplimentare. Unele site-uri, mai ales magazinele online, au nevoie ca aplicații să fie disponibile pe serverul de găzduire pentru ca acestea să funcționeze, iar cu un mediu de găzduire a site-ului web partajat, puteți instala doar software care nu necesită acces complet la server root.

Servere virtuale private de găzduire web și servere dedicate

Pentru portalurile web care solicită acces root complet sau dacă portalul dvs. are multe mii sau chiar milioane de spectatori pe zi, ceea ce aveți nevoie este un VPS sau un server dedicat . Un server de găzduire web virtual este o simulare software a unei mașini dedicate și funcționează strict în același mod.

Servere web virtuale private

Ambele platforme oferă, în general, privilegii de root și pot fi repornite prin intermediul unui instrument software de către client, independent de furnizorul de găzduire. Ca și pachetele de găzduire partajată, VPSiar planurile de găzduire dedicate cuprind diferite specificații în funcție de ceea ce compania de găzduire are de oferit. Un cont de server de găzduire web virtuală include spațiu garantat de stocare pe hard disk, memorie cu acces aleatoriu și cote de utilizare a procesorului care uneori pot fi extinse pentru perioade scurte de timp dacă există resurse disponibile pe serverul fizic. Cu un server dedicat, singurul factor limitativ este hardware-ul pe care îl utilizează și poate fi accelerat prin schimbarea sau adăugarea componentelor. Un server de găzduire web VPS este mai ușor de manevrat deoarece vine cu un instrument de virtualizare, care poate fi utilizat pentru a-l reporni, pentru a instala aplicații software, pentru a verifica statistici etc. Gestionarea unui server de găzduire web dedicat este mai complicată, așa că un astfel de soluția ar fi folosită mai degrabă de utilizatori calificați.

Servere web dedicate

Cu toate acestea, anumite gazde oferă soluții de găzduire web dedicate gestionate în care efectuează sarcini de gestionare a serverului de găzduire web în numele clientului. Aceasta poate fi inclusă în plan sau o opțiune suplimentară.

Înainte de a opta…

Selectarea planului de găzduire de top este vitală, deoarece poate avea o influență asupra performanței stabile a unui portal online. Înainte de a opta pentru un pachet, comparați argumentele pro și contra, explorați cu atenție toate condițiile preliminare pentru ca portalul online să funcționeze corect, mai ales dacă este bazat pe script. Și dacă încă nu sunteți sigur care este cel mai bun serviciu de găzduire pentru dvs., consultați-vă cu operatorii noștri de chat live sau sunați-ne – reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă ajute și să vă răspundă la toate întrebările.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top