Gazduire web site pentru primarii(UAT-uri) cu grad sporit de securitate

cPanel UAT 1
Găzduire Web
cu grad sporit de securitate.
Comanda doar prin E-Licitatie.ro
NUMAR REFERINTA: 310519801
 
Pret - 40 Lei/luna; 400 Lei/An
Spatiu SSD 10 GB
Banda Nelimitat GB
Domenii Găzduite 1
Subdomenii 0
Conturi Email 2
Baze date Nelimitat
Conturi FTP Nelimitat
Domeniu gratuit NU
Site builder
Php, Perl, Python, Ruby, Node
cPanel
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
MailChannels
JetBackup
Suport 24/7 Prioritar
Agent Dedicat
cPanel UAT 3
Găzduire Web
cu grad sporit de securitate.
Comanda doar prin E-Licitatie.ro
NUMAR REFERINTA: 310519802
 
Pret - 200 Lei/luna; 2000 Lei/An
Spatiu SSD Nelimitat GB
Banda Nelimitat GB
Domenii Găzduite 1
Subdomenii Nelimitat
Conturi Email Nelimitat
Baze date Nelimitat
Conturi FTP Nelimitat
Domeniu gratuit .ro
Site builder
Php, Perl, Python, Ruby, Node
cPanel
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
MailChannels
JetBackup
Suport 24/7 Prioritar
Agent Dedicat
cPanel UAT 2
Găzduire Web
cu grad sporit de securitate.
Comanda doar prin E-Licitatie.ro
NUMAR REFERINTA: 310519802
 
Pret - 90 Lei/luna; 900 Lei/An
Spatiu SSD 30 GB
Banda Nelimitat GB
Domenii Găzduite 1
Subdomenii 1
Conturi Email 6
Baze date Nelimitat
Conturi FTP Nelimitat
Domeniu gratuit .eu
Site builder
Php, Perl, Python, Ruby, Node
cPanel
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
MailChannels
JetBackup
Suport 24/7 Prioritar
Agent Dedicat

Gazduirea web site primarie în cloud securizat oferită de BITSHOST pentru UAT-uri(primarii) aduce numeroase avantaje pentru Unitățile Administrativ Teritoriale (UAT-uri). Iată câteva dintre acestea:

 1. Scalabilitate: Cloudul BITSHOST permite UAT-urilor să-și mărească sau să-și micșoreze resursele de gazduire în funcție de nevoile lor în timp real. Aceasta înseamnă că pot gestiona creșterea sau descreșterea traficului pe site-ul lor fără a întâmpina probleme legate de performanță sau uptime.
 2. Siguranță și securitate: BITSHOST se angajează să ofere un mediu de gazduire web securizat, în special pentru UAT-uri. Implementarea celor mai recente tehnologii de securitate și monitorizarea constantă a serviciilor ajută la protejarea site-urilor împotriva atacurilor cibernetice. Firewall-urile puternice, criptarea datelor și soluțiile de backup asigură integritatea și confidențialitatea informațiilor.
 3. Disponibilitate ridicată (uptime): Cloudul BITSHOST este conceput pentru a oferi o disponibilitate maximă a site-urilor web găzduite. UAT-urile beneficiază de un timp maxim de funcționare a site-ului, minimizând întreruperile și asigurând accesul continuu al utilizatorilor la informații și servicii.
 4. Performanță optimă: Serviciul de gazduire în cloud oferit de BITSHOST utilizează resurse de calcul puternice și tehnologii de caching pentru a asigura o experiență de navigare rapidă și fluentă pentru utilizatorii site-urilor UAT-urilor. Acest aspect este crucial în facilitarea comunicării și a interacțiunii eficiente între UAT și cetățeni.
 5. Backup și recuperare rapidă a datelor: Cloudul BITSHOST include soluții de backup automate și redundante, care asigură păstrarea și protecția datelor UAT-urilor. În cazul unui incident sau a unei erori, se pot restaura rapid versiuni anterioare ale site-ului sau ale bazelor de date, asigurând continuitatea și recuperarea rapidă a informațiilor.
 6. Suport tehnic specializat: BITSHOST oferă suport tehnic specializat pentru clienții săi, inclusiv pentru UAT-uri. Echipa de experți în domeniul gazduirii web poate oferi asistență în rezolvarea problemelor, configurarea și optimizarea site-urilor, contribuind la o experiență web fără probleme.
 7. Costuri reduse: Gazduirea în cloud poate fi mai rentabilă decât gazduirea tradițională pe servere fizice, deoarece UAT-urile plătesc doar pentru resursele pe care le utilizează. Astfel, nu este necesară o investiție inițială semnificativă în achiziționarea și întreținerea propriilor servere, iar costurile pot fi gestionate mai eficient în funcție de necesitățile bugetare ale UAT-urilor.
 8. În concluzie, gazduirea web în cloud securizat oferită de BITSHOST aduce multiple avantaje pentru Unitățile Administrativ Teritoriale (UAT-uri), contribuind la asigurarea securității, performanței și accesibilității site-urilor lor într-un mod eficient și rentabil.

Creați site-ul web pe care l-ați dorit întotdeauna

Încredințează-ți proiectul online soluțiilor de gazduire web fiabile și performante de la Bitshost. Experimentează viteza și stabilitatea serverelor noastre, asigurând un timp de încărcare rapid și o navigare fluentă pentru vizitatori. Echipa noastră de experți în hosting este disponibilă 24/7 pentru a oferi suport și soluții rapide în caz de necesitate. Cu Bitshost, construiești o prezență online de succes și te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

gazduire web site builder gratuit

Gestionați site-urile dvs. web, bazele de date, e-mailul, fișierele și orice alte aspecte ale contului dvs. de hosting direct din panoul de control personalizat, dezvoltat de noi înșine pentru a asigura o experiență elegantă, modernă și ușor de utilizat.

 • Free hosting in cloud securizat

  Free hosting in cloud securizat

  Free hosting. Beneficiile și opțiunile hosting-ului gratuit: O soluție pentru începători În era digitală actuală, o prezență online puternică este esențială pentru succesul oricărei afaceri sau proiect personal. Unul dintre pilonii cheie ai unei prezențe online este găzduirea unui site web. Cu toate acestea, mulți începători se confruntă cu o problemă: costurile implicate în achiziționarea…


 • Găzduirea web este o parte esențială a dezvoltării prezenței pe internet. Creare web site online.

  Găzduirea web este o parte esențială a dezvoltării prezenței pe internet. Creare web site online.

  Găzduirea web de site-uri web este un serviciu oferit atât companiilor, cât și persoanelor fizice, care le permite să publice un site web pe internet – să îl pună la dispoziția “vizitatorilor” online. Furnizorul pune la dispoziția clientului spațiu de stocare pe un server conectat la internet și, de obicei, situat fizic într-un centru de…


 • Ghid complet pentru construirea unui site gratuit și găzduirea acestuia cu Bitshost și Site.Pro

  Introducere:În era digitală în continuă evoluție, fiecare afacere, organizație sau individ își dorește o prezență online puternică. Cu Bitshost, furnizorul de găzduire în cloud care oferă atât servicii gratuite, cât și plătite, împreună cu instrumentul gratuit de construcție a site-urilor Site.Pro, această dorință devine mai accesibilă ca niciodată. În acest ghid, vom explora beneficiile găzduirii…


 • Cloud Hosting – BitsHost

  Cloud Hosting – BitsHost

  Cloud hosting


 • Ce inseamna gazduire web?

  Ce inseamna gazduire web?

  Descrierea serviciilor de gazduire web în cloud: Gazduire Web în Cloud – Scalabilitate și Performanță Fără Compromisuri pentru Prezența Ta Online Descriere:Cu gazduirea web în cloud, ai acces la o soluție de ultimă generație, adaptată nevoilor tale online. Înlocuind infrastructura fizică tradițională, gazduirea în cloud oferă numeroase avantaje remarcabile, garantând o prezență online de succes.…Hosting in cloud pentru WordPress, Joomla, Opencart, Drupal, Django. Cloud Hosting, Email, Domenii, Site web, Vps, Sitebuilder. Creare site web gratis, gazduire web si magazin online gratuit.


Gazduire Web de Top – Performanță Uluitoare și Fiabilitate Asigurată


WhatsApp
Scroll to Top