prestashop

Cum sa faci un magazin gratuit cu OpenCart, PrestaShop? Creare magazin online.

Care este scopul OpenCart ? Cum construiesti un magazin online?


Crearea magazinului tau online se poate face cu OpenCart este o platformă de comerț electronic gratuit, open-source , care vă permite să vindeți și să cumpărați lucruri online.Aceasta implică faptul că OpenCart își pune codul sursă disponibil pentru crearea modificarea și personalizarea magazinului web .

opencart
Opencartmagazin online

OpenCart versus WordPress: care este mai bun?
OpenCart este o soluție pură de comerț electronic pentru crearea unui magazin online , în timp ce WordPress este o platformă de blogging cu capabilități de comerț electronic datorită pluginurilor precum WooCommerce .OpenCart este superior în ceea ce privește extinderea specifică comerțului electronic , dar bun în ceea ce privește actualizările , remedierea erorilor și structura codului .

Creare magazin online. OpenCart.

OpenCart – Introducere OpenCart este o platformă binecunoscută în industria comerțului electronic. Dezvoltatorii au depus mult de lucru pentru a face din acesta o platformă de magazin online de încredere și robustă. Sistemul de management al magazinului online este scris în limbajul de scripting PHP și folosește o bază de date MySQL, așa că nu este nimic nou. OpenCart poate rula în orice mediu de găzduire de comerț electronic cu PHP 5.4 sau mai mare, o bază de date MySQL, cel puțin 500 MB de spațiu liber (dimensiunea stocării depinde de numărul de categorii, produse și imagini) și modulul Apache Server mod_rewrite. OpenCart necesită, de asemenea, unele biblioteci/module PHP, inclusiv Curl, ZIP, Zlib, biblioteca GD, Mcrypt, Mbstrings și XML. Se recomandă ca furnizorul dvs. de găzduire să furnizeze întotdeauna cerințele de sistem de mai sus. În timpul instalării, OpenCart va verifica toate aceste cerințe si te va ajuta la crearea magazinului online.

Care este mai bun, Magento sau OpenCart?

Magento necesită cunoștințe tehnice mai extinse decât OpenCart, dar este mai puternic . Magento este de preferat decât OpenCart dacă aveți un buget mai mare și un magazin online uriaș care se extinde rapid .Pentru întreprinderile mici , OpenCart este de preferat decât Magento , deoarece este mai ușor de utilizat și mai rentabil.

Cât de mult te costă OpenCart ?
Cât costă OpenCart ? Descărcarea OpenCart și utilizarea lui pentru a vă crea magazinul online vă va costa exact 0 USD în total. Acest software gratuit cu sursă deschisă nu vă va costa niciodată nimic.

Hosting pentru magazinul online Opencart sau Prestahop

Linux Free
0 Euro/luna
Gratuit pe viata
1 Domeniu
1 Baza de date
0 Conturi Email
5 GB Trafic
Upgrade Inclus
Wordpress, Magazin Online
Site Builder
0 Subdomenii
Control Panel - cPanel
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
Suport Redus
Linux Nelimitat
14 lei/luna
14 lei/luna pentru plata anuala
Domenii 3
Baze de date Nelimitate
Conturi Email Nelimitate
Spatiu Nelimitat
Trafic Nelimitat
Wordpress, Magazin Online
Site Builder
Subdomenii Nelimitat
Control Panel - Virtualmin, InHouse, sau DirectAdmin
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
Suport 24/7
Linux 1
10 lei/luna
10 lei/luna pentru plata anuala
1 Domeniu
1 Baza de date
5 Conturi Email
Spatiu Nelimitat
Trafic Nelimitat
Wordpress, Magazin Online
Site Builder
Subdomenii Nelimitat
Control Panel - Virtualmin, InHouse, sau DirectAdmin
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
Suport 24/7

Cum sa faci un magazin online folosind Prestashop shopping cart?

PrestaShop este o platformă de comerț electronic cu sursă deschisă , freemium, care te ajuta sa creezi un magazin online. Programul este disponibil în conformitate cu termenii Licenței pentru software deschis . _Este dezvoltat în limbajul de programare PHP și folosește MySQL ca sistem de gestionare a bazelor de date .Cadrul PHP Symfony este o nevoie de software .

prestashop
Creare magazin online PrestaShop

Care este scopul PrestaShop ? _
PrestaShop este o platformă web care permite utilizatorilor să stabilească o prezență de comerț electronic și să vândă articole și servicii unui public online .PrestaShop poate fi folosit pentru a construi un site web, pentru a adăuga funcționalități și pentru a accepta plăți folosind SumUp de către proprietarii de afaceri care doresc să – și mute firma online.

PrestaShop este cu adevărat nerestricționat?
PrestaShop este o platformă de comerț electronic gratuit, open-source , pe care o puteți instala și utiliza pentru a crea și gestiona un magazin online .

Este simplu să folosești PrestaShop ?
Prestashop este o platformă open-source simplu de utilizat , care nu necesită abilități tehnice .Prestashop este o platformă de comerț electronic la scară largă care gestionează aproximativ 1.00.000 de bunuri. Acest lucru indică faptul că Prestashop este potrivit pentru site-urile de comerț electronic la scară largă .De asemenea, puteți consulta un DEMO și puteți obține o experiență practică.

PrestaShop vs WooCommerce: care este mai bun?
Putem vedea că WooCommerce depășește PrestaShop în fiecare categorie, inclusiv design , prețuri, suplimente și servicii pentru clienți. Temele WooCommerce sunt mai accesibile și au un design superior. Temele PrestaShop sunt scumpe și va trebui să angajați pe cineva care să le instaleze corect.

Este Magento o alternativă superioară decât PrestaShop pentru creare magazin online?
Rezultatul final:

PrestaShop este adesea mai ușor de utilizat, are mai multe șabloane prefabricate și este cel mai potrivit pentru magazinele web mici și mijlocii .Magento, pe de altă parte, depășește concurența atunci când vine vorba de magazine de mari dimensiuni , cu un volum mare de vizitatori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top