cPanel - gazduire web si creare site

cPanel cu domenii nelimitate

Aflați mai multe despre unul dintre principalele panouri de control de găzduire (Panoul de control cPanel) și punctele sale forte.

cPanel este unul dintre cele mai utilizate panouri de control pentru găzduire disponibile pe piață. Include o interfață ușor de utilizat, precum și o mulțime de funcții care fac gestionarea prezenței pe web suplă și rapidă. Cu doar câteva clicuri, puteți efectua diferite tipuri de operațiuni cu fișiere și foldere, pentru a genera e-mailuri și pentru a activa securitatea spam pentru acestea, pentru a genera baze de date și conturi FTP, pentru a vizualiza statistici complete de utilizare etc. cPanel are, de asemenea, un reseller omologul – instrumentul WebHost Manager (WHM). Vă va ajuta să generați pachete de găzduire a site-urilor web și conturi de găzduire web cPanel, să le ajustați caracteristicile, să vizualizați și să modificați setările serverului printr-o interfață grafică bazată pe web, să modificați înregistrările zonei DNS, să instalați module și multe altele. cPanel și WHM sunt aplicații certificate.

cPanel cu domenii nelimitate în VPS

cPanel se numără printre opțiunile pe care le veți putea selecta cu oricare dintre planurile noastre de servere private virtuale și îl puteți comanda pe tot parcursul procesului de înregistrare, astfel încât va fi configurat pe server imediat. Când obțineți un VPS fără un Panou de control, îl veți putea adăuga oricând prin contul dvs. de facturare. Vă vom oferi cPanel CP cu o licență completă și nu vor exista limite pentru numărul de conturi de găzduire web pe care le veți putea configura pe server. După câțiva pași simpli de configurare la prima conectare, puteți începe să creați planuri și conturi de găzduire. cPanel este o alegere excelentă dacă doriți să începeți o afacere de găzduire a site-urilor web de reseller, deoarece o puteți utiliza cu soluția de facturare și asistență ClientExec, precum și cu numele de domeniu eNomcont de reseller, pe care îl furnizăm gratuit cu toate serverele virtuale echipate cu cPanel. Cu un astfel de VPS, veți avea acces complet la nivel de rădăcină, astfel încât să puteți configura orice software pe partea serverului de care aveți nevoie dumneavoastră sau clienții dumneavoastră. Panoul de control poate fi instalat dacă selectați sistemul de operare CentOS pentru serverul dvs.

cPanel cu Domenii Nelimitate în Dedicat

Veți putea obține cPanel cu noul dvs. server dedicatcu doar câteva clicuri atunci când vă înregistrați sau, mai târziu, prin panoul de control al facturării. Deoarece necesită CentOS, va trebui să alegeți acest sistem de operare și imediat după ce serverul dvs. este complet operațional, veți putea configura un număr nerestricționat de conturi cPanel pentru site-urile dvs. Vă vom ajuta să finalizați pașii de configurare simplificați la autentificarea inițială la WebHost Manager. cPanel este o opțiune ideală pentru a lansa o afacere de găzduire web și pentru a revinde spațiul de găzduire pe serverul dvs. dedicat, deoarece WHM poate fi conectat la contul de reseller de nume de domeniu și la aplicația de facturare și asistență pe care o oferim complet gratuit cu fiecare cPanel. -server echipat. Dacă vreunul dintre clienții dvs. dorește să utilizeze un script care are cerințe specifice pentru mediul software de pe server, puteți face modificările necesare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top