Criptomoneda, Cryptocurrency

Criptomoneda – programe de tranzactionare criptomoneda Bitcoin și Cryptocurrency pe care trebuie să le cunoașteți – 2020

Programele de afiliere Bitcoin și criptomoneda oferă o modalitate puternică de a-ți monetiza capitalul de munca investit in monedele cripto. Fie că rulați un blog popular, un site web de știri, un canal YouTube sau un cont Twitter, programele de afiliere cripto pot aduce un flux de venituri recurente, pe care se poate baza pe lunile și uneori anii următori. Intra aici pe acest site dedicat discutiilor pentru criptomoneda si bitcoin.

Binance Coin (BNB)

La fel ca Ethereum, Binance Coin este mult mai mult decât o criptomonedă – de fapt, Binance Coin a fost găzduită inițial pe Ethereum până când schimbul descentralizat Binance, sau DEX, a intrat online în 2017. Binance DEX este o platformă la fel ca Ethereum, deși cu o misiune diferită. Binance DEX este o platformă descentralizată în care utilizatorii nu numai că pot cumpăra și vinde monede binance, ci pot utiliza și BNB pentru a converti alte criptomonede de la una la alta. Acest lucru a făcut din Binance DEX cel mai mare schimb de criptomonede de pe planetă în volum și a contribuit la alimentarea popularității activului digital. Cel mai important, Binance DEX oferă o reducere utilizatorilor care plătesc comisioane de tranzacție la bursă cu BNB – o strategie inteligentă care menține utilizatorii pe platformă și ajută la susținerea creșterii Binance Coin.

criptomoneda binance

1. Tranzactionare criptomoneda cu CryptoHopper

CryptoHopper este un robot automat de tranzacționare a criptomonedelor care poate fi utilizat într-o varietate de schimburi. Software-ul vă permite să configurați intuitiv strategii de tranzacționare, să le testați din nou pe datele istorice și să câștigați bani tranzacționând piețele criptografice. Echipa noastră a folosit pe scară largă programul de afiliere CryptoHopper și este puternic. Câștigam sute de dolari pe lună cu link-ul nostru de afiliere doar dintr-o singură postare pe blog! Pentru un succes rapid ai nevoie de un site, il poti avea gratuit aici – gazduire gratuita.

criptomoneda-cryptohopper

Verificați câteva dintre statisticile programului de afiliere CryptoHopper aici. Au plătit peste 250.000 de dolari afiliaților în ultimii ani și peste 10.000 de oameni își promovează produsele. Aceste statistici vorbesc de la sine.

De-a lungul anilor, echipa a redus ușor plata afiliatului, dar merită totuși să vezi că ești plătit lună de lună, deoarece CryptoHopper este un produs de abonament. Puteți vedea cum unii afiliați promovează produsul prin videoclipuri cu conținut educațional de mai jos.

2. HaasOnline – tranzactionare criptomoneda

HaasOnline este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare automată pentru comercianții avansați și are un record dovedit din 2014. Similar Cryptohopper, HaasOnline acționează ca un robot de tranzacționare care poate tranzacționa automat în numele dvs. folosind strategii de tranzacționare profitabile. Instrumentul acceptă peste 22 de schimburi și poate fi utilizat pentru a tranzacționa pe toate.

Programul de afiliere HaasOnline este, de asemenea, extrem de competitiv. Până în prezent a plătit peste 1.216.962 USD afiliaților care își promovează produsele. Dacă aveți un public de comercianți criptografici la care doriți să promovați produse, acesta este un program afiliat pe care trebuie să îl achitați.

Today more than 8,000 affiliates have signed up to the HaasOnline program. The average commission payment is $72. Take a further look into the HaasOnline affiliate program here.

WhatsApp
Scroll to Top