Înregistrare CNAME, MX si A. MX si A records

Înregistrări MX și A personalizate

Ce este mai exact un record A? Ce este o înregistrare MX? Care sunt funcțiile lor în cadrul sistemului de nume de domeniu?

Fiecare 

nume de domeniu înregistratare cel puțin două înregistrări Name Server care arată unde este găzduit, adică, folosind aceste înregistrări, vă direcționați adresa de domeniu către serverele unui anumit furnizor de găzduire a site-urilor web. În acest fel, aveți atât site-ul dvs. web, cât și e-mailurile gestionate de același furnizor de servicii. Cu toate acestea, la nivelul inferior al Sistemului de nume de domeniu (DNS), există o mulțime de alte înregistrări, cum ar fi A și MX. Primul arată ce server se ocupă cu site-ul pentru un anumit domeniu de internet și este întotdeauna o adresă IP (123.123.123.123), în timp ce cel din urmă indică ce server gestionează e-mailurile și este întotdeauna un șir alfanumeric (mx1.domain.com). ). De exemplu, ori de câte ori introduceți un domeniu în browserul dvs. web, cererea dvs. este transmisă prin sistemul global DNS către furnizorul al cărui NS înregistrează adresa de domeniu și de acolo puteți fi trimis către serverele altui furnizor de servicii cu condiția să fiți setat o adresă IP a acestuia din urmă ca înregistrare A pentru domeniul dvs. . Având înregistrări diferite pentru site-ul web și e-mailurile, înseamnă că este posibil să aveți site-ul dvs. web și e-mailurile cu doi furnizori diferiți, dacă doriți.

Înregistrări personalizate MX și A în găzduire partajată

găzduire web
Găzduire web

Cu o găzduire partajată pachet de la compania noastră, veți putea crea sau modifica înregistrările A și MX ale domeniilor și subdomeniilor dvs. cu ușurință folosind Panoul nostru de control inovator pentru găzduire Hepsia. Modificarea înregistrărilor implicite necesită două clicuri, iar configurarea unei noi înregistrări necesită doar câteva clicuri suplimentare, așa că, în cazul în care nu te-ai ocupat niciodată de astfel de chestiuni, nu vei întâmpina nicio problemă. Avem o secțiune de ajutor în profunzime care face lucrurile și mai ușoare. Dacă doriți să vă schimbați furnizorul de e-mail și trebuie să creați un număr de înregistrări MX în plus față de standardul 2, puteți alege prioritatea acestora, adică ce înregistrare se va ocupa mai întâi de e-mailurile dvs. când cineva vă trimite un mesaj. De obicei, noul furnizor vă va spune care trebuie să fie aceste valori. Cu planurile noastre comune, tu’

Înregistrări MX și A personalizate în găzduire semi-dedicată

creare web site

CP de găzduire Hepsia, furnizat cu pachetele noastre semi-dedicate Linux, vă permite să vedeți înregistrările A și MX pentru fiecare dintre adresele de domeniu sau subdomeniile din contul dvs. și, dacă este necesar, să actualizați oricare dintre ele sau să configurați altele noi. Gestionarea acestor înregistrări este destul de ușoară, deoarece toate domeniile/subdomeniile vor fi listate în ordine alfabetică, așa că actualizarea unei înregistrări este la fel de ușoară precum introducerea acesteia într-o casetă și salvarea modificării. Configurarea unuia nou necesită câteva clicuri și, în cazul în care întâmpinați probleme, puteți consulta tutorialele noastre video despre cum să configurați înregistrările A și MX. Sistemul nostru este suficient de ușor de utilizat pentru a fi folosit de persoane cu puțină sau deloc experiență anterioară, dar suficient de avansat pentru a vă oferi control total asupra tuturor înregistrărilor și pentru a vă permite să aveți diferite înregistrări A chiar și pentru domain.com și www.domain. com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top