cpanel-gazduire-web

Migrare asistată a site-ului web

Migrare asistată a site-urilor web – ce înseamnă, ce include și cum să o utilizați pentru a vă transfera site-urile web între gazde separate?

Când sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire internet mai bun și doriți să vă schimbați furnizorul de găzduire, va trebui să mutați conținutul site-ului pe serverele de găzduire web ale noii companii. Deși acest lucru ar putea fi executat cu ușurință pentru un site de Internet HTML modest, poate fi mai dificil să migrați un site web bazat pe script, care utilizează o bază de date, darămite dacă aveți numeroase site-uri. Va trebui să transferați o mulțime de fișiere, baze de date și e-mailuri, fără a menționa că va trebui să importați totul pe noul server web și să ajustați numeroase setări de sistem pentru a pune site-urile online pe noua platformă de găzduire. Pentru a vă economisi timp și bătăi de cap de a vă transfera conținutul, vă oferim un serviciu gratuit de migrare a site-urilor de internet, deci în funcție de tipul de găzduire pe internet și de planul specific pe care îl alegeți,

Migrare asistată a site-ului web în găzduire în cloud

După ce obțineți noua găzduire în cloudcont, puteți lua legătura cu echipa noastră de asistență tehnică și puteți aranja migrarea site-urilor dvs. de Internet, care în mod normal nu durează mai mult de 48 de ore. Numărul de site-uri web pe care le putem muta pentru dvs. este determinat de planul pe care îl selectați la înscriere, dar nu există nicio ofertă de pachet în care acest serviciu nu este disponibil, așa că vă putem ajuta chiar dacă aveți un singur internet mic. site-ul și preferați ca personalul nostru experimentat să efectueze migrarea. Singurele două condiții preliminare sunt ca serverul de găzduire curent să ruleze pe Linux și platforma pe care ați folosit-o pentru a configura site-ul de internet în primul rând să nu fie una cu sursă închisă, de exemplu Jimdo sau Wix, deoarece nu acordă acces. la dosare. Vom reloca orice tip de site, indiferent de Panoul de control de găzduire pe care îl utilizați în prezent, iar oferta noastră este valabilă atât pentru site-uri web personalizate, cât și pentru cele dezvoltate cu aplicații binecunoscute bazate pe script, de exemplu Joomla sau WordPress. Odată ce echipa noastră de asistență va muta totul, va testa site-urile pentru a se asigura că funcționează eficient și apoi vă va informa că puteți schimba serverele de nume ale dvs.nume de domenii și direcționați-le către platforma noastră cloud.

Migrare asistată a site-ului web în găzduire semi-dedicată

Dacă doriți să începeți să utilizați serviciile noastre de găzduire pe internet și obțineți o găzduire semi-dedicatăcont, veți putea contacta suportul nostru tehnic în momentul în care contul dvs. funcționează și veți putea planifica migrarea de la compania dvs. actuală de găzduire. Întreaga procedură durează de obicei cel mult 24-48 de ore și, odată ce echipa noastră de asistență tehnică stabilește totul din partea noastră, va testa fiecare site pentru a verifica dacă totul funcționează eficient. Puteți apoi să vă direcționați numele de domenii către platforma noastră de găzduire web în cloud și, deoarece conținutul va fi identic la ambele capete, nu va exista practic niciun timp de nefuncționare, astfel încât vizitatorii site-ului să nu detecteze nicio întrerupere a serviciului. Puteți profita din plin de serviciul nostru absolut gratuit și puteți economisi timp și eforturi chiar dacă doriți să mutați numeroase site-uri de internet, iar singura limitare este că acestea nu ar trebui să fie create cu un generator de site-uri web închis, cum ar fi Yola.

Migrare asistată a site-ului web în VPS

În cazul în care vă înscrieți pentru unul dintre pachetele noastre Linux VPS, putem migra mai multe site-uri de la compania dvs. actuală de găzduire fără costuri suplimentare în plus față de costul lunar al serverului privat virtual. Deoarece serverele noastre de găzduire web folosesc Linux, site-urile dvs. ar trebui să ruleze și pe o astfel de mașină și nu trebuie să fie construite folosind o platformă online închisă precum Wix sau Jimdo, dar în afară de asta, nu există limitări cu privire la ceea ce ar trebui site-urile web. be – WordPress, Joomla, OpenCart sau personalizate. Suportul nostru tehnic experimentat va începe migrarea în momentul în care serverul dumneavoastră virtual privat este pregătit și veți intra în contact cu ei. Perioada de timp pentru migrare depinde de numărul de site-uri de internet și de dimensiunea acestora, dar în mod normal, întregul proces nu durează mai mult de 48 de ore și acest timp include teste aprofundate pentru a garanta că toate site-urile vor funcționa corespunzător din partea noastră.

Migrare asistată a site-ului web în găzduire dedicată

Dacă aveți nevoie de putere suplimentară pentru site-urile dvs. web și alegeți să achiziționați una dintre găzduirea noastră dedicatăsoluții, putem transfera numeroase site-uri Internet de la furnizorul dvs. actual de găzduire în doar 48 de ore. Inutil să spun că timpul poate varia în funcție de numărul și dimensiunea lor, dar aproape niciodată nu durează mai mult de atât. Administratorii noștri pot transfera orice site de Internet care poate funcționa pe o mașină Linux și nu este proiectat pe o platformă închisă precum Weebly sau Jimdo, deoarece restricționează accesul la fișierele site-urilor web create prin intermediul acestora, deci dacă aveți o platformă personalizată, site-ul web creat sau utilizați o aplicație bine cunoscută bazată pe script, cum ar fi Joomla, phpBB sau WordPress, o putem migra rapid. Vom examina site-urile web pentru a ne asigura că funcționează eficient și în momentul în care totul este gata, vă vom anunța, astfel încât să puteți actualiza serverele de nume ale oricărui nume de domeniu pe care îl aveți. aș dori să găzduiesc pe serverul dedicat. Având în vedere că conținutul va fi același la ambele capete, site-urile dvs. vor fi funcționale în timpul propagării DNS. Acest serviciu este absolut gratuit și vă putem economisi mult timp și eforturi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top