găzduire web

Nume de domenii Dot EU

În afară de extinderea de scurtă durată Dot NATO, extensia dot EU este singura din lume, care a fost planificată pentru o singură entitate și este încă în uz. TLD-ul a fost creat în 2005 și de atunci a atins o popularitate substanțială în rândul utilizatorilor europeni, deoarece se referă la o întreagă comunitate, mai degrabă decât la o anumită țară. Într-adevăr, Uniunea Europeană este o piață unică care garantează libera circulație a mărfurilor și serviciilor și, cu un site web dot EU, puteți intra în legătură cu milioane de potențiali cumpărători fără a limita site-ul la un singur stat, așa cum ați face cu o țară specifică. TLD. Caracterul pan-european al TLD-ului este subliniat și de faptul că portalul oficial al UE este europa.eu și că instituțiile Uniunii Europene din UE utilizează domenii de nivel trei sub EUROPA.EU.

Puteți obține un domeniu dot EU prin firma noastră cu doar câteva clicuri și va fi accesibil online doar câteva minute mai târziu. Odată cu modificările introduse de Registrul EURID în noiembrie 2012, domeniile .EU sunt administrate mult mai ușor – detaliile lor WHOIS pot fi actualizate oricând fără taxe suplimentare, iar transferurile sunt permise cu un cod de autorizare EPP, care este valabil pentru un transfer la o vreme. În acest fel, puteți muta cu ușurință domeniul dvs. dot EU la firma noastră și îl puteți administra prin Panoul nostru de control Hepsia. Veți putea modifica datele de contact WHOIS ale acestuia, pentru a configura înregistrări DNS personalizate, pentru a parca și a redirecționa domeniul dvs. etc. Singura condiție prealabilă este ca Proprietarul trebuie să fie o persoană sau o firmă din unul dintre cei 27 de membri. a UE. În această lumină,

Dot EU Domain Management cu BitsHost

Preluați controlul asupra domeniilor dvs. .EU cu ajutorul BitsHost. Compania noastră oferă soluții eficiente de gestionare a domeniilor, iar interfața noastră intuitivă Domain Manager nu economisește doar timp și efort, dar este în plus plină de toate atributele de care aveți nevoie pentru a vă controla eficient numele de domenii. Veți avea control complet asupra setărilor lor DNS și asupra detaliilor WHOIS. Puteți să parcați nume de domenii nelimitate, să atribuiți cu ușurință redirecționarea adreselor URL etc. Veți putea controla cu ușurință diverse nume de domenii din aceeași locație.

Administratorul de domenii este o parte esențială a Panoului de control pentru găzduire web, așa că veți putea să vă gestionați și site-urile, fără a fi nevoie să treceți vreodată la un alt Panou de control.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top