Linux 2
/luna
25
LEI
Cloud VPS
1 GB RAM
2 CPU Core
20 GB SSD Storage
2 TB Transfer
Root Acces:
Platforma Cloud
Datacenter: Europa
Comanda
Linux 8
/luna
75
LEI
Cloud VPS
2 GB RAM
8 CPU Core
80 GB SSD Storage
8 TB Transfer
Root Acces:
Platforma Cloud
Datacenter: Europa
Comanda


Un panou de control pentru gazduire modernă Panoul de control ce găzduiește cPanel vă oferă autoritate absolută asupra site-ului dvs. web. Este rapid, receptiv și foarte ușor de utilizat. Un serviciu de îngrijire a clienților 24/7/365. Cu BitsHost, nu mai trebuie să așteptați ore la nesfârșit pentru ca un reprezentant al echipei de asistență să răspundă – echipa noastră de asistență pentru clienți este gata să răspundă la întrebările dvs. 24-7-365 și vă vor răspunde în mai puțin de 60 min.

Dacă găsiți servere dedicate care sunt planuri de găzduire web puțin scumpe și partajate – insuficiente pentru cerințele dvs., atunci avem alternativa perfectă pentru dvs. – VPS-ul nostru. Aici, la BitsHost, puteți găsi atât gazduire OpenVZ VPS, cât și găzduire KVM VPS, oferite la prețuri ieftine. Cu fiecare VPS, puteți obține panoul nostru de control gratuit – este încărcat cu instrumente utile și vă permite să găzduiți un număr nelimitat de domenii. O nouă garanție de funcționare a rețelei de nouăzeci și nouă puncte este disponibilă.


Hosting in cloud pentru WordPress, Joomla, Opencart, Drupal, Django. Cloud Hosting, Email, Domenii, Site web, Vps, Sitebuilder. Creare site web gratis, gazduire web si magazin online gratuit.


Gazduire Web de Top – Performanță Uluitoare și Fiabilitate Asigurată


WhatsApp
Scroll to Top