creare site web

Creare site web. Cum sa faci un web site gratuit online?

Crearea unui site web gratuit este, probabil, cel mai important instrument de marketing pentru atragerea de noi clienți, așa că este logic să investiți ceva timp pentru a construi un site web bun și a-l promova eficient. Timpul pe care îl investiți în creare de site gratuit și perfecționarea unui web site pentru o mică afacere vă va oferi un randament mare în ceea ce privește traficul, clienții potențiali, vânzările și recunoașterea mărcii.

Procesul de Creare site web de afaceri – nu a fost niciodată mai ușoară. Nu este nevoie să angajați un designer web sau să plătiți taxe de instalare costisitoare.

Un site web bine conceput este un aspect important pentru orice mică afacere. Acesta informează vizitatorii despre cine sunteți și ce oferiți și poate fi primul punct de contact cu potențialii clienți care doresc să vă achiziționeze produsele sau serviciile.

creare site web

Creare site gratuit Aici.

Daca sunteți proprietarul unei afaceri mici și doriți să construiți sau să îmbunătățiți site-ul web al companiei dvs., trebuie să urmați pașii de mai jos.

1. Alegeți un nume de domeniu.

2. Selectați găzduirea web și puneți-l în funcțiune

3. Optimizați web site-ul dvs. web astfel încât acesta să poată fi mai bine poziționat în motoarele de căutare precum Google și Bing, ceea ce va însemna mai mult trafic pe site-ul dvs.

4. Păstrați-vă site-ul web actualizat și optimizat pentru dispozitivele mobile

5. Asigurați-vă că site-ul dvs. se încarcă rapid, astfel încât să vă puteți poziționa mai sus în motoarele de căutare și să atrageți mai mulți vizitatori

6. Monitorizați performanța site-ului dvs. web

Construirea unui site gratuit pentru mica ta afacere este importantă pentru a oferi publicului informații despre afacerea ta, pentru a explica cine ești și de ce ești diferit, pentru a stimula recunoașterea mărcii și pentru a stimula vânzările. Pentru a construi un site web, mai întâi trebuie să alegeți un nume de domeniu (cum ar fi https://bitshost.ro) și să obțineți găzduire web pentru site-ul dvs. Apoi, optimizați site-ul dvs. web pentru a-i îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și pentru a genera trafic. După ce ați făcut acest lucru, păstrați-vă site-ul web actualizat și optimizat pentru dispozitivele mobile. Asigurați-vă că dimensiunea imaginilor și a videoclipurilor dvs. este adecvată pentru a îmbunătăți viteza cu care se încarcă site-ul dvs. pe dispozitivele mobile. În cele din urmă, asigurați-vă că site-ul dvs. este receptiv la toate dimensiunile și rezoluțiile de ecran. De asemenea, asigurați-vă că se încarcă rapid pe toate dispozitivele!

creare site web online

Creare site gratuit Aici.

Creare site web pentru întreprinderi mici poate contribui la generarea de vânzări, la îmbunătățirea poziționării în motoarele de căutare și la creșterea recunoașterii mărcii dumneavoastră. Este important să alegeți numele de domeniu și furnizorul de găzduire potrivit, să optimizați site-ul web pentru a se poziționa bine în motoarele de căutare precum Google și Yahoo, să îl mențineți actualizat și să vă asigurați că funcționează bine pe dispozitivele mobile. Pentru a construi un site web pentru afaceri mici, trebuie mai întâi să alegeți un nume de domeniu și o găzduire web sigură. Apoi, optimizați web site-ul pentru a vă îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și pentru a genera trafic. Păstrați-vă site-ul actualizat și asigurați-vă că este optimizat pentru dispozitivele mobile.

Atunci când doriți să vă dezvoltați mica afacere, este important să începeți cu un site web. De la faptul că vă ajută să ajungeți mai ușor la clienții dvs. și să vă conectați cu ei, până la îmbunătățirea poziționării în motoarele de căutare, site-ul dvs. web poate fi un instrument puternic pentru construirea unei afaceri de succes. Pe măsură ce începeți, nu uitați că cel mai important lucru este conținutul de pe site-ul dvs. web. Acest conținut vă va informa publicul, îl va ajuta să înțeleagă ce faceți și ce valoare oferiți și, în cele din urmă, va stimula vânzările. Pentru a începe, fie că creati site gratuit nou sau îmbunătățiți unul existent, asigurați-vă că alegeți un nume de domeniu relevant și ușor de reținut, precum și o găzduire web rapidă și fiabilă. De asemenea, asigurați-vă că site-ul dvs. este optimizat pentru dispozitivele mobile și că are o viteză adecvată în scopuri SEO. În plus, asigurați-vă că vă mențineți site-ul web actualizat și urmăriți analizele, astfel încât să știți cum oamenii găsesc și interacționează cu site-ul dvs. web. În cele din urmă, conținutul de pe site-ul dvs. ar trebui să fie atractiv, astfel încât vizitatorii să dorească să rămână pe aici!

Înainte de a începe să vă construiți site-ul web, faceți un pas înapoi și gândiți-vă la ceea ce încercați să realizați. Un site web de afaceri servește, în general, ca spațiu pentru a oferi informații generale despre compania dvs. sau ca o platformă directă pentru comerțul electronic. Indiferent dacă creați un site web simplu care vorbește puțin despre compania dvs. sau un site de comerț electronic mai complex, cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți este să spuneți ce face compania dvs. – pe pagina principală, în termeni simpli. Nu-i determinați pe clienți să descopere dacă firma dvs. poate face ceea ce au nevoie, a avertizat Erin Pheil de la compania de design de site-uri web Followbright. Nota editorului: Căutați serviciul de design de site-uri web potrivit pentru afacerea dumneavoastră? Completați sondajul de mai jos pentru ca furnizorii noștri parteneri să vă contacteze în legătură cu nevoile dumneavoastră.

creare site web

“Scopul unui site web este de a fi, pe cât posibil, imaginea companiei tale”, a declarat Erin Pheil, fondator al companiei de design de site-uri web Followbright. “Ar trebui să fie simplu și ușor de înțeles ce faceți, cine sunteți și de ce oamenii ar dori să vă folosească serviciile”, a adăugat ea. Un site gratuit de afaceri servește în general ca spațiu pentru a oferi informații generale despre compania dumneavoastră sau ca platformă directă pentru comerțul electronic. Indiferent dacă creați un site web simplu care vorbește puțin despre compania dumneavoastră sau un site de comerț electronic mai complex, cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți este să spuneți ce face compania dumneavoastră – pe pagina principală, în termeni simpli. Nu-i determinați pe clienți să descopere dacă firma dvs. poate face ceea ce au nevoie, a avertizat Pheil.

Întreprinderile care au site-uri web oferă de obicei informații despre ele însele sau oferă comerț electronic. Pentru a crea un site web, spuneți pur și simplu, în termeni simpli, ce face compania dvs. pe pagina principală.

Proiectați un nou site web? Faceți-o bine de prima dată: Stabiliți ce doriți să realizați cu site-ul dumneavoastră. Noul site web al afacerii dvs. este cel mai important mod de comunicare cu clienții dvs., așa că este esențial să investiți timp pentru a vă gândi cu adevărat la ceea ce doriți să realizați cu site-ul dvs. web. Trebuie să știți care este scopul site-ului dvs. web înainte de a începe să îl proiectați. Nu trebuie să fie complicat: Compania dvs. este un site de comerț electronic? Doriți să oferiți o simplă prezentare generală despre cine sunteți și ce faceți? Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să determinați cât de mult conținut includeți pe pagina de start, câte informații despre produsele sau serviciile dvs. ar trebui să fie incluse în fiecare pagină și ce tip de navigare sau caracteristici servesc cel mai bine publicului dvs.

Dacă plănuiți un nou site web, probabil că v-ați decis deja să vă înregistrați numele de domeniu. Domeniul dvs. este URL-ul pe care oamenii îl vor tasta în browserul lor pentru a accesa site-ul dvs. și este, de asemenea, modul în care oamenii vor ajunge la dvs. pe rețelele sociale. Vreți să alegeți unul bun, care să fie ușor de reținut și de tastat pentru clienți. De asemenea, ar trebui să vă alegeți domeniul de nivel superior sau TLD. Acesta este sufixul de la sfârșitul numelui dvs. de domeniu, cum ar fi .com, .net sau .biz. Cu toate acestea, numele TLD netradiționale au crescut în ultimii ani. Aceste TLD-uri se pot baza pe locație, cum ar fi .nyc, sau pe tipul de afacere, cum ar fi .marketing, .agency sau .law. Deși pot fi descriptive, .com este în continuare atracția principală. Citiți articolul nostru despre alegerea unui TLD netradițional pentru mai multe informații.

Trebuie să luați o mulțime de decizii atunci când creați un site web. Prima este alegerea numelui de domeniu. Este o decizie importantă, deoarece acesta este cel pe care îl veți folosi pentru a vă face publicitate la site-ul dvs. web, pe lângă URL-ul propriu-zis pe care oamenii îl introduc în browserele lor atunci când vor să vă viziteze site-ul. Un nume de domeniu poate fi fie descriptiv, fie orientat spre marcă, și ar trebui să fie scurt și memorabil. De asemenea, ar trebui să alegeți un domeniu de nivel superior, care este sufixul de la sfârșitul unui nume de domeniu, cum ar fi .com, .net sau .biz. Deși TLD-urile (top-level domains) netradiționale devin din ce în ce mai populare, .com va fi probabil întotdeauna cea mai atractivă alegere pentru că este universal și de încredere.

Alegerea unui nume de domeniu și a unui domeniu de nivel superior pentru site-ul dumneavoastră este o decizie importantă. Numele de domeniu este URL-ul pe care îl veți folosi pentru a vă promova site-ul web, așa că ar trebui să fie ușor de reținut și de tastat și ușor de găsit de către clienți. Sufixul domeniului de nivel superior, cum ar fi .com sau .net, va varia în funcție de ceea ce vindeți. Vă recomandăm să alegeți un TLD .com, cu excepția cazului în care afacerea dvs. se bazează pe un TLD bazat pe locație, cum ar fi .nyc, sau pe TLD-uri bazate pe industrie, cum ar fi .marketing sau .law.

Alegerea unui nume de domeniu și a unui TLD este o decizie importantă. Un nume de domeniu bun le spune clienților dvs. ce se pot aștepta să găsească atunci când vă vizitează site-ul web. Un nume de domeniu ar trebui să fie ușor de reținut și să comunice activitatea dumneavoastră. Cu toate acestea, este important ca numele să fie scurt și să evitați utilizarea de numere, abrevieri sau acronime care pot deruta clienții. În mod ideal, un nume de domeniu ar trebui să: să fie cât mai descriptiv posibil în legătură cu afacerea dumneavoastră; să fie ușor de reținut și de tastat pentru clientul dumneavoastră; să nu folosească numere sau acronime; și să includă o extensie .com.

Creare site web cu WordPress

Alegerea unui nume de domeniu este unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți atunci când vă creați un site web, dar poate fi și cel mai dificil. Doriți ceva care să fie ușor de reținut și de ortografiat, fiind în același timp reprezentativ pentru afacerea dumneavoastră. Reduceți orice confuzie, menținându-l scurt și simplu. Un nume de domeniu bun ar trebui să fie descriptiv, informativ și memorabil. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că numele dvs. de domeniu este atât lizibil, cât și comercializabil. Instrucțiuni pentru crearea unui web site.


Fiecare site web are nevoie de o gazdă – un server pe care sunt stocate toate datele sale, astfel încât publicul să le poată accesa în orice moment. Găzduirea propriului site web probabil că nu se încadrează în bugetul micii dvs. afaceri din cauza costurilor ridicate, așa că va trebui să alegeți o gazdă externă. Gazdele web partajate sunt cea mai accesibilă opțiune disponibilă pentru întreprinderile mici, dar ele introduc un alt nivel de concurență în ceea ce privește viteza și spațiul. Găzduirea dedicată costă mult mai mult, dar vă oferă propriul server privat, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la concurența cu alte site-uri web pe un server partajat. Dacă folosiți o platformă de creare de site-uri web, cum ar fi Squarespace, BitsHost sau Wix, acestea includ de obicei găzduire web în pachetele lor lunare. Unele servicii gratuite de găzduire a site-urilor web sunt gratuite doar pentru compania de găzduire, nu și pentru dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, deși nu vă taxează nimic și nu vă limitează ceea ce puteți face cu site-ul dvs., trebuie să își recupereze pierderile de undeva, ceea ce înseamnă adesea să vă taxeze atunci când site-ul dvs. devine popular sau să crească costul numelor de domenii.

Dacă intenționați să vă lansați propriul site gratis web, va trebui să selectați o gazdă web. În funcție de bugetul dvs., există trei opțiuni: găzduire gratuita, gazduirea partajata și găzduire dedicată. Găzduirea partajată este cea mai puțin costisitoare dintre cele două opțiuni și înseamnă că veți împărți un server cu alte site-uri. Nu este ideală, deoarece alte site-uri care folosesc serverul pot încetini site-ul dvs., dar este perfectă pentru cei care doresc doar să își lanseze afacerea online fără a cheltui mulți bani. Găzduirea dedicată costă mult mai mult, dar oferă, de asemenea, mai multă libertate. Cu acest tip de găzduire web, primiți propriul server privat și nu va trebui să îl împărțiți cu nimeni altcineva, astfel încât site-ul dvs. se va încărca mai repede. Unele platforme de creare de site-uri web – cum ar fi Bitshost, Squarespace și Wix – includ găzduire web în pachetele lor lunare. Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de găzduire gratuită a unui site web, este important să rețineți că găzduirea unui site web nu este deja gratuită pentru gazda site-ului; aceasta încearcă doar să își acopere o parte din costuri prin oferirea de conturi gratuite. Conturile gratuite au de obicei caracteristici limitate și ar putea necesita ca reclamele să fie afișate pe site-ul dvs. sau ca logo-ul companiei să fie plasat undeva pe pagina dvs.

Incepe creare site web online gratuit Aici.

Găsirea gazdei web perfecte nu este o sarcină ușoară. Desigur, dacă folosiți o platformă de creare web site gratuit, cum ar fi Bitshost, Squarespace sau Wix, este posibil ca găzduirea web să fie inclusă în pachetul lunar. Dacă intenționați să găzduiți un site web mare, cu mulți utilizatori sau cu trafic intens, va trebui să obțineți un server dedicat. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că aveți suficient spațiu de stocare și lățime de bandă pentru a susține dimensiunea site-ului dvs. Atunci când decideți ce tip de găzduire să alegeți, există o serie de factori de luat în considerare: Doriți un server partajat sau dedicat? Care este cantitatea de spațiu de stocare și lățime de bandă de care aveți nevoie? Este important pentru dumneavoastră serviciul clienți? Toate aceste întrebări vă pot ajuta să găsiți cea mai bună gazdă de site web pentru nevoile afacerii dumneavoastră.

creare sait web gratuit

Dacă doriți să creați un site web, probabil că v-ați dat seama deja că există zeci de platforme diferite de creare de site-uri web din care puteți alege. Ceea ce înseamnă că, odată cu fiecare dintre aceste platforme, vine și nevoia de găzduire, ceea ce înseamnă că clientul trebuie să aleagă între găzduire gratuită și găzduire plătită. Cât costă găzduirea unui site web? Răspunsul depinde de tipul de serviciu de găzduire pe care îl alegeți. Există multe tipuri diferite de servicii de găzduire și nu toate au același cost asociat. De exemplu, dacă vă găzduiți site-ul web pe un server partajat gratuit, atunci datele site-ului dvs. web vor fi partajate cu alte site-uri și va trebui să concurați pentru lățimea de bandă și resurse cu acele alte site-uri. Dacă vă găzduiți site-ul pe un server privat virtual dedicat, atunci acesta va fi stocat pe un server fizic care vă aparține în exclusivitate; dar acest lucru costă bani. În funcție de cât de mare este site-ul dvs., de cantitatea de informații pe care o conține, de numărul de vizitatori pe care îl primește și așa mai departe, s-ar putea să aveți nevoie să măriți spațiul de stocare al serverului dvs. sau să vă îmbunătățiți lățimea de bandă. Având atât de multe opțiuni disponibile atunci când vine vorba de găzduirea site-ului dumneavoastră, asigurați-vă că înțelegeți pe deplin ce înseamnă toate acestea înainte de a lua o decizie cu care să alegeți.

Vă vom ajuta să vă construiți site-ul. Site-ul dvs. web este mai mult decât o simplă colecție de pagini – este vorba despre modul în care aceste pagini lucrează împreună pentru a sprijini obiectivele dvs. principale și obiectivele generale ale afacerii dvs. Site-ul dvs. web ar trebui să includă mai multe pagini dedicate diferitelor aspecte ale afacerii dvs., cum ar fi un catalog detaliat al produselor sau serviciilor dvs. sau o secțiune de blog pentru actualizări ale companiei. Fiecare pagină ar trebui să aibă un scop clar care să sprijine obiectivul general al site-ului dvs.: să educați clienții, să creați încredere și să îi faceți să dorească să facă afaceri cu dvs. O pagină de contact este una dintre cele mai importante secțiuni ale unui site web, așa că includeți cât mai multe informații (numărul de telefon al companiei, adresa de e-mail și locația fizică, dacă aveți una). De asemenea, este valoros să includeți informații despre echipa fondatoare sau despre personal pe o pagină “despre”, astfel încât clienții să poată pune nume și fețe reale pe marca dvs.

Crearea unui site web este un pas interesant în procesul de lansare a afacerii dumneavoastră. Este, de asemenea, o sarcină descurajantă, dar nu vă faceți griji – suntem aici pentru a vă ajuta! Fiecare pagină de pe site-ul dvs. ar trebui să susțină obiectivul principal al site-ului și să includă un apel la acțiune (de exemplu, “aflați mai multe”, “înregistrați-vă”, “contactați-ne” sau “cumpărați acest lucru”). În mod obișnuit, pagina principală este locul de unde veți dori să începeți atunci când vă proiectați site-ul, dar nu vă fie teamă să creați și alte pagini care să susțină acest obiectiv principal. Și dacă tot vorbim despre pagini, este important să vă amintiți că una dintre cele mai de bază părți ale oricărui site web este pagina de contact, așa că asigurați-vă că includeți cât mai multe informații (numărul de telefon al companiei, adresa de e-mail și locația fizică, dacă aveți una). De asemenea, este o idee bună să includeți informații despre echipa fondatoare sau despre personal într-o pagină “despre”, astfel încât clienții să poată pune nume și fețe reale pe brandul dvs.

Site-ul dumneavoastră este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerii dumneavoastră. Este o legătură directă între clienți și dumneavoastră, așa că includeți cât mai multe informații și asigurați-vă că fiecare pagină are un scop clar. De asemenea, ar trebui să includeți informații despre echipa fondatoare sau despre personal într-o pagină “despre”. O pagină de contact este una dintre cele mai importante secțiuni ale unui site web, așa că includeți cât mai multe informații (numărul de telefon al companiei, adresa de e-mail și locația fizică, dacă aveți una).

Construirea unui site web care să fie atât util, cât și atractiv poate părea o sarcină uriașă, așa că ar trebui să abordați această sarcină în mod logic și să vă faceți un plan înainte de a începe. Începeți prin a vă gândi la publicul țintă și la ceea ce ar putea dori să vadă pe site-ul dvs. Ce probleme le poate rezolva afacerea dvs. sau ce întrebări ar putea să își pună? Ce fel de lucruri ar dori să facă pe site-ul dumneavoastră? Ar dori să descarce ceva, să se înscrie la un eveniment sau pur și simplu să afle mai multe informații despre gama dumneavoastră de produse? Gândiți-vă la toate opțiunile diferite pe care le-ați putea oferi, astfel încât să puteți crea o bună varietate de pagini pentru a vă ajuta clienții să obțină ceea ce au nevoie. Un site web bine conceput ar trebui să aibă, de asemenea, o structură clară, cu file și linkuri adecvate, astfel încât utilizatorii să poată naviga cu ușurință între secțiuni. Este important să nu îi copleșiți cu prea multe opțiuni, ci să le alegeți pe cele mai relevante pentru afacerea dvs.

Orice afacere bună are nevoie de un site web. Acesta este primul lucru pe care îl vor vedea clienții dumneavoastră și ar trebui să demonstreze în mod clar care este rolul dumneavoastră și cum îi puteți ajuta. Gândiți-vă la site-ul dvs. web ca la o vitrină fizică care vă permite să vă prezentați produsele, mărcile și serviciile într-un mod adecvat pentru sectorul dvs. de activitate. Dacă vindeți pantofi, de exemplu, probabil că doriți să includeți o secțiune în care să prezentați cele mai recente modele și fotografii ale diferitelor tipuri de pantofi – și poate chiar linkuri către paginile de unde clienții pot cumpăra acești pantofi. Internetul evoluează constant, așa că asigurați-vă că sunteți la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii. Veți dori să răspândiți vestea despre toate noutățile dvs. grozave și pe site-urile de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter. Și dacă aveți mai multe locații, luați în considerare crearea unui site pentru fiecare dintre ele, astfel încât clienții să poată găsi exact ceea ce au nevoie – indiferent unde se află!

Creare site cu WordPress
Creare web site cu WordPress sau Joomla. Incepi acum.

Câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă încărcați rapid site-ul chiar și în cazul conexiunilor lente: Fiți clar cu ce se ocupă afacerea dumneavoastră. Distilați ceea ce face afacerea dvs. într-o declarație clară și concisă și începeți cu aceasta. De exemplu, în loc să spuneți “Misiunea noastră este de a crea o lume mai bună prin împuternicirea clienților noștri cu produse inovatoare”, spuneți “Le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și schimba viața”. Faceți apeluri strategice la acțiune. Butoanele CTA tind să funcționeze cel mai bine atunci când se potrivesc cu informațiile de pe pagină. De exemplu, un buton “Cumpără acum” are sens pe o pagină de produs, dar un buton “Contactează-ne pentru a afla mai multe” poate fi mai potrivit pe pagina “Despre noi”. Automatizați îmbunătățirile de viteză. Configurați cât mai multe îmbunătățiri automate ale vitezei. Dacă folosiți un sistem de gestionare a conținutului (CMS), instalarea plugin-urilor potrivite va pune în cache părți din site-ul dvs. astfel încât vizitatorii să nu fie nevoiți să descarce ceva de mai multe ori.

Pentru a asigura crearea web site-ul se face cât mai rapid posibil, faceți apeluri strategice la acțiune și automatizați îmbunătățirile de viteză. În primul rând, fiți clar cu ce se ocupă afacerea dvs. Apoi, distilați ceea ce face afacerea dvs. într-o declarație clară și concisă și conduceți cu aceasta. Acest lucru va ajuta vizitatorii să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. De exemplu, [numele companiei dvs.] oferă produse medicale de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Apoi, asigurați-vă că toate linkurile de pe pagina dvs. de pornire îi duc pe cititori în locul potrivit. Vă puteți întoarce și verifica de două ori după ce ați adăugat conținut la alte pagini de pe site-ul dvs. În cele din urmă, configurați cât mai multe îmbunătățiri automate ale vitezei pe cât posibil. Dacă folosiți un sistem de gestionare a conținutului (CMS), instalarea pluginurilor potrivite va pune în cache părți din site-ul dvs. astfel încât vizitatorii să nu fie nevoiți să descarce ceva de mai multe ori.

O declarație clară și concisă a ceea ce face afacerea dumneavoastră este esențială pentru succesul site-ului dumneavoastră. Distilați ceea ce face afacerea dvs. într-o declarație clară și concisă și începeți cu aceasta. Compania noastră este [numele companiei] și producem [numele produsului]. Este un [tip de produs]. Produsul nostru este excelent pentru [piața țintă]. Asigurați-vă că folosiți același limbaj în toate mesajele dvs., astfel încât vizitatorii să poată naviga cu ușurință prin site-ul dvs. Dacă folosiți un sistem de gestionare a conținutului (CMS), instalați plugin-uri care vă facilitează crearea automată a îmbunătățirilor de viteză. Un bun exemplu în acest sens ar fi un plugin de cache al paginilor, care funcționează prin salvarea unui “instantaneu” al paginilor dvs. după ce acestea au fost încărcate prima dată. Acest lucru înseamnă că vizitatorii pot încărca diferite pagini fără a fi nevoiți să descarce ceva de mai multe ori. Înainte de a publica site-ul web, asigurați-vă că îl testați pe toate browserele importante, cum ar fi Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox, Safari și Chrome.

Web-ul este un loc în continuă schimbare și este important să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat pentru viteză și SEO. Folosiți aceste sfaturi pentru a realiza un site web de succes: -Esteți clar cu privire la ceea ce face afacerea dumneavoastră. Răspundeți la întrebările cine, ce, când, unde, de ce și cum într-un paragraf concis sau două. De asemenea, includeți o scurtă descriere a istoriei afacerii dvs. -Faceți apeluri strategice la acțiune. Dacă aveți un produs sau un serviciu pe care doriți ca oamenii să îl cumpere sau să vă contacteze, puneți-l pe pagina cu cele mai relevante informații. Dacă afacerea dvs. este nouă și căutați presă, puneți pe site-ul dvs. informații despre cum să vă contacteze. -Ambunătățiți viteza automată. Instalați orice plugin pentru CMS-ul dvs. care va pune în cache părți din site-ul dvs. astfel încât vizitatorii să nu fie nevoiți să descarce totul de fiecare dată când vă vizitează. Păstrați fișierele la zi, ștergeți imaginile nefolosite și optimizați orice videoclipuri pe care le folosiți pe site-ul dvs. Dacă vindeți produse online, testați diferite gateway-uri de plată pentru a o găsi pe cea care procesează plățile cel mai rapid. -Testați-vă și publicați-vă site-ul. Asigurați-vă că site-ul dvs. funcționează pe toate browserele importante, cum ar fi Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox și Safari, înainte de a-l anunța lumii întregi că este live!

Când vine vorba de construirea unui site web, există câteva îmbunătățiri de viteză care sunt ușor de realizat și care pot avea un impact uriaș asupra performanței site-ului dvs. Acestea includ: Asigurați-vă că paginile dvs. web se încarcă suficient de repede. Cu cât se încarcă mai repede, cu atât mai plăcută este experiența vizitatorilor dumneavoastră. După ce v-ați asigurat că toate paginile site-ului dvs. se încarcă suficient de repede (sunt optimizate), este timpul să vă gândiți la cât de repede se încarcă site-ul dvs. în ansamblu. Site-ul dvs. ar trebui să se actualizeze automat atunci când se fac modificări, dar puteți, de asemenea, să stabiliți un program pentru a vă asigura că nu rămâne în urmă. De exemplu, unele sisteme pot fi configurate să verifice dacă există actualizări la fiecare două ore sau o dată pe zi. Alegerea dvs. va depinde de frecvența cu care vă actualizați site-ul web și de timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru această sarcină.

Creare site web cu WordPress

În medie, un site web are nevoie de aproape opt secunde pentru a se încărca. Asta înseamnă opt secunde în care un utilizator așteaptă ca o pagină să se încarce și opt secunde în care pierdeți potențiali clienți. Utilizatorii din ziua de azi se așteaptă ca site-urile să se încarce instantaneu, iar mai mult de jumătate dintre ei vor abandona un site dacă acesta durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca. Din fericire, există măsuri pe care le puteți lua pentru a accelera timpul de încărcare a site-ului dvs. Acest ghid vă va ajuta să găsiți și să instalați plugin-uri pentru sistemul dvs. de gestionare a conținutului (CMS) care vă vor optimiza automat site-ul pentru vizitatori. Pasul 1: Aflați ce pluginuri sunt disponibile. Pasul 2: Instalați pluginurile potrivite. Pasul 3: Testați și publicați site-ul dvs.

Site-ul dumneavoastră este un activ strategic care poate aduce beneficii reale afacerii dumneavoastră. Dar, înainte de a-l publica, există mai mulți pași pe care ar trebui să îi urmați pentru a vă asigura că acesta oferă cea mai bună experiență posibilă pentru clienții dvs. Conținutul: Păstrați-l simplu și ușor de scanat Textul dvs. ar trebui să fie ușor de citit și să folosiți un limbaj clar, astfel încât vizitatorii să înțeleagă cu ușurință ceea ce faceți. Împărțiți blocurile mari de text în paragrafe mai mici și folosiți liste cu buline sau alte elemente vizuale pentru a evidenția informațiile importante. Folosiți o mare varietate de mărimi, culori și stiluri de fonturi pentru a menține lucrurile interesante. Navigare: Faceți-o intuitivă Asigurați-vă că navigarea pe site-ul dvs. funcționează bine pe diferite dispozitive, în special pe telefoane mobile și tablete. Asigurați-vă că linkurile sunt clar vizibile și că funcționează corect atunci când sunt apăsate, astfel încât vizitatorii să nu se simtă frustrați încercând să se deplaseze pe site-ul dvs. De asemenea, este important să testați dacă toate linkurile funcționează și după ce ați publicat site-ul. Dacă unele pagini devin rupte sau inaccesibile după ce le-ați publicat, luați imediat legătura cu noi! Putem repara acele pagini pentru ca ele să funcționeze din nou corect. Viteză: Încărcați rapid Clienții dvs. nu vor dori să aștepte în timp ce site-ul dvs. se încarcă, în special utilizatorii de dispozitive mobile care pot avea conexiuni mai lente. Înainte de a intra în direct cu site-ul dvs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp
Scroll to Top