Gazduire web gratuita site

gazduire domeniu web

1 Domeniu

Oportunitate de a găzdui propriul domeniu.

spatiu-stocare

SiteBuilder – SitePro

Perfect pentru site-uri mici si proiecte noi.

trafic-date

5 GB Trafic

Trafic lunar generat de vizitatorii dvs. Fara reclame.

Gazduire gratuita in cloud. Bitshost.ro oferă ceea ce alte servicii gratuite de găzduire web pur și simplu nu pot. Vă oferim toate instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a crea orice tip de site web.

Linux Free
0 Euro/luna
Gratuit pe viata
1 Domeniu
1 Baza de date
0 Conturi Email
5 GB Trafic
Upgrade Inclus
Wordpress, Magazin Online
Site Builder
0 Subdomenii
Control Panel - cPanel
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
Suport Redus
Linux Nelimitat
14 lei/luna
14 lei/luna pentru plata anuala
Domenii 3
Baze de date Nelimitate
Conturi Email Nelimitate
Spatiu Nelimitat
Trafic Nelimitat
Wordpress, Magazin Online
Site Builder
Subdomenii Nelimitat
Control Panel - Virtualmin, InHouse, sau DirectAdmin
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
Suport 24/7
Linux 1
10 lei/luna
10 lei/luna pentru plata anuala
1 Domeniu
1 Baza de date
5 Conturi Email
Spatiu Nelimitat
Trafic Nelimitat
Wordpress, Magazin Online
Site Builder
Subdomenii Nelimitat
Control Panel - Virtualmin, InHouse, sau DirectAdmin
FREE SSL
CLOUDLINUX
LiteSpeed Web Server
Suport 24/7

Gazduire gratuita web site. Free hosting

Echipa de suport este întotdeauna pregătita să răspundă și va avea o soluție pentru problema ta in cel mult o ora. Serviciul nostru de gazduire web gratuita este 100% lipsit de riscuri. In plus, toate pachetele de gazduire web, vin cu garanția noastră de returnare a banilor in 30 de zile fara discutii.

Pachetul de gazduire web gratuită este ideala pentru site-uri web ușoare, cum ar fi un blog WordPress, un forum de internet sau un site web creat cu Site Builder. Un cont gazduire gratuita poate deservi aproximativ 30000 de vizitatori zilnici pe un site web bazat pe PHP sau vizitatori practic nelimitați pe un site web pur HTML. Site-ul dvs. web va fi disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Alege planul de gazduire web gratuita. Ulterior, functie de necesitati, poti face upgrade deoarece din contul tau, ulterior, poti migra catre un pachet superior. Oferim servicii de free hosting ce pot fi folosite si in scop comercial in limita optiunilor disponibile.

gazduire gratuita - free hosting

Site web gratis cu hosting gratuit

Gazduirea web gratuita vine cu avantaje și dezavantaje importante. Aici sunt enumerate principalele aspecte:

Avantaje ale Gazduirii Web Gratuite:

  1. Cost Zero: Unul dintre cele mai mari avantaje este că nu trebuie să plătești nimic pentru a-ți gazdui site-ul. Aceasta este o opțiune atractivă pentru cei cu bugete reduse sau pentru cei care doresc să testeze un site nou fără să investească inițial.
  2. Ușurință de Utilizare: Platformele de gazduire web gratuite oferă adesea instrumente simple și intuitive pentru a crea și gestiona site-uri. Nu este necesară o cunoaștere tehnică profundă pentru a începe.
  3. Instantaneu: În majoritatea cazurilor, poți obține un site funcțional în câteva minute, fără a fi nevoie să aștepți pentru aprobarea sau configurarea unui pachet de gazduire.
  4. Opțiune de Învățare: Pentru cei care sunt la început în lumea online și nu au experiență în administrarea site-urilor, gazduirea web gratuită poate fi o modalitate de a învăța și a se familiariza cu procesele de gestionare a site-ului.
gazduire web gratuita
Gazduire web gratuita

Dezavantaje ale Gazduirii Web Gratuite:

  1. Publicitate Invazivă: Multe platforme gratuite afișează reclame pe site-ul tău pentru a-și finanța serviciile gratuite. Aceste anunțuri pot fi deranjante pentru vizitatori și pot afecta aspectul profesional al site-ului.
  2. Limitări de Spațiu și Lățime de Bandă: Serviciile gratuite de gazduire web adesea au limite stricte privind spațiul de stocare și lățimea de bandă. Aceasta poate restricționa dezvoltarea și creșterea site-ului tău.
  3. Performanță Redusă: Platformele gratuite sunt adesea supraîncărcate cu multe site-uri, ceea ce poate duce la încetinirea performanțelor site-ului tău.
  4. Securitate Redusă: Nivelul de securitate oferit în cazul gazduirii web gratuite poate fi inferior, ceea ce face site-ul tău mai vulnerabil la atacuri cibernetice și hacking.
  5. Suport Tehnic Limitat: Serviciile gratuite rareori oferă suport tehnic rapid și eficient. În cazul unor probleme tehnice, s-ar putea să nu ai asistența necesară pentru a le rezolva prompt.
  6. Limitări ale Proprietății: Unele platforme de gazduire web gratuite pot avea politici care permit reținerea drepturilor de autor ale conținutului tău sau pot avea dreptul de a șterge site-ul fără preaviz, în cazul unor încălcări minore.

În concluzie, gazduirea web gratuită poate fi o opțiune convenabilă pentru proiectele mici și personale. Cu toate acestea, pentru site-uri cu scop comercial sau proiecte mai mari, este recomandat să optezi pentru o soluție de gazduire web plătită, care oferă performanțe superioare, securitate mai bună și suport tehnic mai profesionist. În cazul Bitshost, oferim servicii de gazduire web de calitate premium, adaptate nevoilor tale, cu un echilibru perfect între preț și performanță, asigurând că site-ul tău beneficiază de cea mai bună experiență online posibilă.


Hosting in cloud pentru WordPress, Joomla, Opencart, Drupal, Django. Cloud Hosting, Email, Domenii, Site web, Vps, Sitebuilder. Creare site web gratis, gazduire web si magazin online gratuit.


Gazduire Web de Top – Performanță Uluitoare și Fiabilitate Asigurată


WhatsApp
Scroll to Top